verbouwing camperplaats en jachthaven
verbouwing camperplaats en jachthaven

Verbouwing; Camperplaats en Jachthaven

Hulshof Watersport deelt graag een update. De camperplaats en jachthaven wordt nog mooier! Meer en groenere camperplaatsen en ligplaatsen.

Hulshof Watersport en Campers is een paar maanden bezig met het verbouwen van haar terrein. Namelijk de jachthaven en de camperplaats.

Er wordt hard gewerkt om de locaties; Camperplaats Leeuwarden en jachthaven Leeuwarden nog mooier te laten worden. Ook voor de bezichtigingen van boten en campers is het natuurlijk fijn dat het bedrijf er netjes uitziet. En hoe leuk is het om bij de aankoop meteen lekker en mooi te overnachten bij de vernieuwde camperplaats en / of jachthaven. in dit blog leest u een update van de verbouwing.

De camperplaats en jachthaven wordt nog mooier!

Na de verbouwing van de camperplaats is er plaats voor 18 campers. Ook worden de camperplaatsen een stuk groener en bieden wij meer service aan. Zo verhuren van boten en kan men ook een scooter huren om de stad of omgeving te verkennen.

camperplaats en verkoop terrein Leeuwarden

De jachthaven

Jachthaven Leeuwarden krijgt ook een nieuwe indeling. Het wordt nu nog makkelijker en mooier voor passanten en vaste ligplaatshouders om hun boot bij ons aan te leggen.

Jachthaven leeuwarden; verkoophaven

Hoe werkt het om uw camper of boot te verkopen via Hulshof Watersport en Campers?

Wilt u uw camper en of boot direct verkopen?  Neem contact met ons op voor een voorstel of maak gebruik van het aanbodformulier. Voor het aanbieden van uw boot bekijk de website van Hulshof Watersport en campers. En voor het aanbieden van uw camper verwijzen wij u graag naar het aanbodformulier.

Opening jachthaven en Camperplaats Leeuwarden

Vanaf 1 januari zijn wij weer open met onze camperplaats en jachthaven. Uiteraard bent u nog steeds welkom om onze voorraad te bekijken. De inkoop en verkoop van boten en campers gaat door. De koffie, thee of een ander drankje staat voor u klaar. Voor een bezoek is het verstandig om een afspraak te maken zodat wij alle tijd voor u hebben. Voor contact zie onze contactgegevens.

Recente berichten