Vanlife De leukste accounts om te volgen
Vanlife De leukste accounts om te volgen

Vanlife – De leukste accounts om te volgen

Vanlife is hip! Op instagram zijn er inmiddels al 6.773.354 post met deze hashtag. Soms is het lekker om even wegdromen, maar het is ook fijn om inspiratie op te doen voor een volgende camperreis. Overigens heeft de hashtag boatlife ook zo’n 3.557.779 posts. Fijn voor als u meer hebt met boten dan met campers. We hebben de leukste en meest inspirerende accounts voor u op een rijtje gezet.

# Vanlife

Wanneer u op Instagram zoekt op de hashtag vanlife komen de mooiste plaatjes voorbij! Vanlife – De leukste accounts om te volgen. Mooie afgelegen plekken om te overnachten, groepjes van campers bij elkaar en vele andere jaloersmakende plaatjes. Er zijn heel wat Nederlanders onderweg die dit leventje leiden, en het is heel leuk om ze te volgen. Vanlife - De leukste accounts om te volgen

  1. TravelManyRoads is een jong stel dat inmiddels al bijna drie jaar aan het reizen is. Onderweg zijn ze hard aan het werk om hun creatieve talenten te ontwikkelen. U kunt ze ook volgen op YouTube waar ze vloggen over hun leven onderweg.
  2. ByNomads begon met vanlife in Nieuw Zeeland, hier bouwden ze een busje om om er een lange reis mee te maken. Ze zijn nu inmiddels weer in Nederland en bouwen nu hier een bus.
  3. ZieJeOnsGaan is een stel dat samen met hun hond door Europa reist in hun Hymer. Ze leven een relaxed leven en vertellen er ook alles over in een podcast.
  4. OnsBusAvontuur is een jong gezin dat in een oude Mercedes bus door Europa reist. Ze doen verslag van de mooiste plekken waar ze hebben overnacht.
  5. Via HannahsHymer kunt U de avonturen volgen van Hannah en haar Hymer. Ze reist overigens niet alleen, haar gezin gaat altijd mee.

# Boatlife

Ook op de hashtag boatlife komen de mooiste plaatjes voorbij. Plaatjes van mensen die de hele wereld over zeilen en daar een hele tijd voor uit hebben getrokken.

Boatlife - De leukste accounts om te volgen

  1. SYCrossOcean is een Zweeds koppel dat momenteel in het caribische gebied is. Onderweg hebben ze ook Nederland aangedaan en enorm genoten van bijvoorbeeld Harlingen en Enkhuizen.
  2. Via SV_ikigai kunt U de avonturen volgen van kapitein Mark. Momenteel is hij in Mexico, waar hij zich ook inzet voor een betere wereld.
  3. Op SV_vindlek volg kunt u de avonturen van een ander Zweeds koppel volgen. Ze zijn momenteel in de Baltische Zee en ze hebben alleen maar jaloersmakende plaatjes.
  4. SV_Nomad heeft nog meer jaloersmakende plaatjes. Ze zeilen overigens niet samen, ze hebben namelijk hun katten ook meegenomen op hun avontuur!
  5. Wilt u op de hoogte blijven over de laatste boot nieuwtjes en reviews lezen over nieuwe boten, volg dan BoatsDirect! Hier blijft u van alles op de hoogte.

Voordelen van Social Media

Social Media kan veel negatieve effecten hebben. Zo kan het zorgen voor de Fear Of Missing Out en zorg het soms voor wat een vertekend beeld van de werkelijkheid. Toch biedt het ook heel veel voordelen. Rondom deze twee hashtags is op Instagram een enorme community van gelijkgestemden. Het is een leuke en makkelijke manier om met anderen in contact te komen en door elkaar te volgen kan het zijn dat u er achterkomt dat u dicht bij elkaar in de buurt bent. Zo kan het voorkomen dat u door Instagram mensen ontmoet en met ze afspreekt en vrienden voor het leven maakt, terwijl als Instagram er niet was geweest u ze misschien wel net was misgelopen.

Mocht u trouwens al helemaal thuis zijn in deze camper en boten wereld en mocht u op het punt staan uw oude camper of boot te verkopen of in te ruilen voor een nieuwe, dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt uw boot of camper aanmelden op Hulshof Watersport en Campers waarna wij de camper voor een goede prijs van u kopen. Meer informatie vindt u op de website.

Recente berichten