Camperplaats open-Camperplaats Leeuwarden
Camperplaats open-Camperplaats Leeuwarden

Na verbouwing camperplaats weer open

Na een zes maanden durende verbouwing is onze Camperplaats Leeuwarden en Jachthaven Leeuwarden aan De Zwemmer 3 weer open. De plaats is flink uitgebreid.

Camperplaats Leeuwarden weer open na verbouwing

Na een zes maanden durende verbouwing is onze Camperplaats Leeuwarden aan De Zwemmer 3 weer open. De plaats is flink uitgebreid: er is nu plaats voor achttien campers, (was twaalf) op ruimere plekken tussen meer groen. Daarnaast is ook het aanbod voor de kampeerders uitgebreid.
 
Camperplaats Leeuwarden is gelegen in de waterrijke buurt Zuiderburen. De camperplaats ligt aan een jachthaven: dit maakt het tot een prachtige plek om te overnachten, zowel met de camper als met de boot.

Meer plekken aan water

Om gasten een nog betere ervaring te bieden werd besloten de camperplaats te verbouwen. De verbouwing ging op 1 september 2020 van start. 
De voornaamste reden voor de verbouwing was de behoefte aan meer plekken aan het water. Een ander belangrijk doel was het groener maken van de camperplaats. 
Er is nu meer beplanting rondom de camperplaatsen gerealiseerd en de plekken aan het water zijn voorzien van gras. Vanwege de huidige weersomstandigheden worden de groenvoorzieningen in maart verder afgerond.

Huur scooter of boot

De Leeuwarder camperplaats heeft naast een uitbreiding van het aantal plaatsen en de ‘vergroening’, ook gezorgd voor een uitbreiding van het aanbod. 
Naast kamperen is het nu ook mogelijk om een boot of een scooter te huren. 
Verder zijn er vaste ligplaatsen en vrije ligplaatsen te huur. Hiermee wordt ingespeeld op de wens van gasten die graag achter de camper hun eigen boot meenemen om Friesland te ontdekken. Er is altijd veel te doen in Leeuwarden en omgeving. Bij aankomst liggen er veel folders klaar over de stad en omgeving. Heeft u meer tips nodig dan staan wij voor u klaar!

Boot of Camper gekocht

Heeft u een boot of camper gekocht bij Hulshof Watersport? Dan zien wij u uiteraard graag terug bij onze camperplaats en jachthaven. U kunt meteen de boot of camper uitproberen!
Daarnaast hebben wij ook ligplaatsen te huur.

Overnachten met je camper-Camperplaats Leeuwarden

Recente berichten