Musical de tocht
Musical de tocht

Musical De Tocht

Een leuke tip voor een dagje en of avondje weg in Leeuwarden.

It giet oan!

Na meer dan 25 jaar wachten is het deze winter eindelijk zover: It giet oan! Musical De Tocht.

 De Tocht

Musical De Tocht

Hulshof Watersport & Campers is gevestigd in Leeuwarden waar een bijzondere musical afspeelt! Namelijk Musical De Tocht. Graag attenderen wij onze klanten op deze voorstelling. Musical De Tocht laat de magie van de Elfstedentocht tot leven komen in het gloednieuwe Friso Theater in Leeuwarden. De Tocht vertelt een indrukwekkend verhaal van afzien, doorzetten en de kracht van vriendschap. Vijf jeugdvrienden sluiten een pact: Later als we groot zijn, rijden we samen de Elfstedentocht”. In de winter van 2023 maakt belofte schuld, zeker nu één van de vrienden een geheim bij zich draagt waardoor er meer op het spel staat dan enkel het halen van het befaamde kruisje.

De Tocht

Tickets en overnachten

Tickets voor deze bijzondere voorstelling zijn verkrijgbaar via www.musicaldetocht.frl en om uw bezoek en de beleving compleet te maken kunt u met de camper overnachten bij onze camperplaats – Camperplaats Leeuwarden. Het hele jaar is deze camperplaats geopend. Uiteraard is het ook mogelijk om met de boot bij ons te overnachten.

Aanbod boten en campers

Ervaar de magie van de elfstedentocht en combineer je bezoek aan Hulshof Watersport en Campers.  Benieuwd naar het aanbod van boten en campers? Bekijk hier het aanbod en of maak een afspraak voor een bezichtiging. Heeft u een boot en of camper die u graag wilt verkopen? Wij van Hulshof Watersport & Campers staan voor u klaar om de boot of camper te kopen.

Recente berichten