inkoop en verkoop campers
inkoop en verkoop campers

Met de camper op vakantie in het nieuwe camperseizoen

Yes, we kunnen weer bijna met de camper op vakantie! Het nieuwe camperseizoen staat voor de deur en wij zijn al druk bezig met het maken van onze nieuwe camperreisplannen! Heeft u nog geen plannen gemaakt? Een bezoekje aan Camperplaats Leeuwarden mag zeker niet missen!

Met de camper op vakantie, waar naartoe?

U kunt de camper klaar maken voor een verre reis naar het zuiden, maar dichtbij huis is het ook mooi! Breng het komende camperseizoen bijvoorbeeld eens een bezoekje aan Camperplaats Leeuwarden. De camperplaats is er weer helemaal klaar voor om u te ontvangen en heeft nog meer informatie verzameld over de stad.

Camperplaats Leeuwarden

De camperplaats ligt in een jachthaven in de wijk Zuiderburen. Niet alleen de plek zelf is prachtig, het is ook een goed plek van waaruit je Leeuwarden en haar omgeving kunt ontdekken. Op meerdere websites wordt de camperplaats goed beoordeeld en Daarnaast staat Camperplaats Leeuwarden ook genoemd in het boekje dat uit is gegeven door de NKC. In het boekje staan de 77 leukste camperplaatsen in de Benelux! En ook onze oosterburen is de camperplaats niet onopgemerkt gebleven. Camperplaats Leeuwarden is namelijk door de Duitse organisatie TopPlatz benoemd tot TopPlatz en daarmee is Camperplaats Leeuwarden een van de zes TopPlatzen van Nederland.

Met de camper op vakantie in het nieuwe camperseizoen

Met de camper op vakantie in het nieuwe camperseizoen

Camperseizoen

Het komende camperseizoen zijn er veel leuke dingen te doen in Leeuwarden en rondom.  Het centrum van Leeuwarden is vanaf de camperplaats nog geen 15 minuten fietsen en ook de bushalte is om de hoek. A Guide to Leeuwarden biedt verschillende tours door Leeuwarden aan met elk een eigen thema. Je kunt mee met de gratis tour die een paar keer per week wordt gelopen. Op vrijdag is er de Friese verhalen tour waarbij u een bezoekje brengt aan de Statenzaal en elke laatste zondag van de maand is de Street Art Tour. Verder kunt u op aanvraag ook routes lopen als de Mata Hari route en bijvoorbeeld mee met de biertour. Sluit zelf de dag af met een bezoekje aan de scheve toren de Oldehove, of beklim de toren eerst. De wandelroutes starten namelijk op het Oldehoofsterkerkhof. Een bezoekje aan het Fries Museum mag ook niet ontbreken. Niet alleen de nieuwe locatie van het museum is prachtig, ook de collectie en wisselende tentoonstellingen zijn de moeite waard.

Mocht u van fietsen houden, neem uw fiets dan zeker mee. De camperplaats ligt op fietsknooppuntenroutes 37 en 70 dus er zijn mooie tochten te maken. Ook is de omgeving zeer geschikt om lekker te wandelen. De hond is ook welkom!

Met de camper op vakantie in het nieuwe camperseizoen

Als laatste is Camperplaats Leeuwarden een goede basis van waaruit u het waddengebied kunt bezoeken. Neem een kijkje over de zeedijk bij Marrum of rijd door naar Holwerd om een kijkje te nemen bij de twee nieuwe beelden die uitkijken over de zee. Een bezoekje aan een van de eilanden is ook absoluut de moeite waard! Voor meer inspiratie over de leukste uitjes bezoek de website van Toeristen Informatie Nederland.

Kampeerseizoen

Overigens duurt het kampeerseizoen bij Camperplaats Leeuwarden het hele jaar, want de plek is het gehele jaar geopend! Mocht u voor het nieuwe kampeerseizoen toe zijn aan een nieuwe camper, maar wilt u eerst uw oude camper nog verkopen? Hulshof Watersport en Campers koopt u camper graag. Neem een kijkje op de website en neem contact met ons op en ontdek hoe dit in zijn werk gaat!

Recente berichten