De perfecte camper voor u!
De perfecte camper voor u!

INFORMATIE

De perfecte camper voor u!

Spreekt het rondtrekken in een camper u erg aan en denkt u erover om er één camper te kopen? Bedenk dan goed welke camper bij u past. Want naast het praktische gebruik moet ook de technische staat en het budget bij u passen. Bent u handig en houdt u van sleutelen? Dan is een vintage Volkswagen T4 misschien iets voor u. Maar heeft u behoefte aan een jong gebruikte camper, drie kinderen dan vraagt dat weer om hele andere type camper en functionaliteiten.

Stel uzelf de volgende vragen bij de oriëntatie op een camper:

Spreekt het rondtrekken in een camper u erg aan en denkt u erover om er één camper te kopen? Bedenk dan goed wat de perfecte camper voor u is en stel u de volgende vragen;

Wat is ons budget?

Denk hierbij naast het aankoopbedrag ook aan de verzekering, stalling en onderhoud van uw camper.

Hoe vaak denkt u met de camper weg te gaan?

Mocht u maar 1 keer per jaar weggaan met een camper dan is wellicht huren ook een optie voor u.

Hoeveel slaapplaatsen hebben we nodig?

Reist u alleen, met ze tweeën of als gezin? Er zijn verschillende bed varianten in een camper. Denk aan dwarsbed, fransbed, queensbed, enkele bedden, vast bed of een hefbed. Maak de afweging wat bij u past en wat de perfecte camper voor u is.

Denk goed na over de indeling van de camper

Campers zijn er in verschillende maten en modellen. Waar kiest u voor voor een buscamper, alkoof, een integraal of een semi-integraal camper? Met hoeveel personen gaat u op reis? Alle vier modellen hebben voor- en nadelen.

Motorisering en gewicht

Wat voor type motor wenst u in de camper en rijdt u liever in automaat of handgeschakelde camper? Denk ook aan het gewicht van de camper. Heeft u een rijbewijs B of Rijbewijs C nodig?

Wilt u koken in uw camper?

Of maakt u korte tripjes waarbij u lekker uit eten gaat?

Wilt u zelfvoorzienend zijn?

Denk aan zonnepanelen, accu’s met accucapaciteit en wil u graag een douche en toilet in de camper?

Camper kopen of verkopen?

Bekijk het camper aanbod van Hulshof Watersport en Campers. Mocht u toe zijn aan een nieuw avontuur of een nieuwe camper? Wij zoeken dagelijks campers om in te kopen. Uw camper verkopen kan gemakkelijk en snel.

Bekijk ook