Tweedehands boot kopen
Tweedehands boot kopen

INFORMATIE

Tweedehands boot kopen

Bij Hulshof Watersport en campers kunt u terecht voor de in- en verkoop van boten. We zijn gespecialiseerd in tweedehands boten. Neem een kijkje bij het aanbod en filter op het type boot dat u zoekt. Wat voor tweedehands boot u ook wilt kopen, u kunt voor alles bij ons terecht. Speedboten, motorboten, sloepen en nog veel meer.

Tweedehands boten te koop in Friesland

Omdat we gevestigd zijn in Leeuwarden zijn we een uitermate geschikte plek om tweedehands boten te kopen in Friesland. We zitten in het hart van de provincie, dus we zijn makkelijk te bereiken. U kunt zelfs uw boot direct te water laten en vanuit onze jachthaven de hele provincie ontdekken.

Boot kopen tweedehands, waar moet u op letten?

Wanneer u een tweedehands boot gaat kopen, zijn er een paar dingen waar u op moet letten. Bedenk goed wat uw doel is met het varen? Wilt u steden vanuit een ander perspectief zien en genieten van de grachten? Wilt u de mooie Friese meren op of misschien zelfs de zee? Afhankelijk van uw doel, kunt u het type boot bepalen en hoe zwaar de motor moet zijn. Hoe groot uw boot moet zijn, hangt vooral af van het aantal personen dat u mee wilt kunnen nemen. Let ook op of u een buitenboordmotor of een binnenboordmotor wil hebben. De laatste is over het algemeen wat zuiniger. Ook hebben ze een grotere inhoud en zijn ze wat stiller. Ze zijn vaak wel wat duurder. Goed trouwens om te weten, scheepsmotoren gaan vaak langer mee dan automotoren. U zult veel plezier hebben wanneer u een boot gaat kopen, ook al is deze tweedehands. Kijk verder op de website en doe een bod op jouw favoriete boot. Mocht u nog vragen hebben neem dan even contact met ons op.

Boot verkopen?

Wilt u liever uw boot verkopen? Dan kunt u ook bij ons terecht. We zijn iedere dag op zoek naar boten om in te kopen. Daarvoor maakt het niet uit waar in Nederland u woont. We komen graag bij u langs op de boot van u over te nemen. We bieden u een professioneel afhandeling en de boot is gelijk verkocht. Ook heeft u zekerheid van uw geld. We zijn RDW erkend en handelen de koop veilig en eerlijk met u af.

Bekijk ook