speedboot te koop
speedboot te koop

INFORMATIE

Speedboot te koop

Heeft u een speedboot te koop? Al meer dan 15 jaar heeft Hulshof Watersport en Campers ervaring in de watersport met het kopen en verkopen van tweedehands speedboten. Hulshof Watersport heeft interesse om uw tweedehands speedboot te kopen.

Speedboot te koop?

Heeft u de speedboot te koop op een verkoopplatform zoals Marktplaats, Speurders Boten24 of Tweedehandsnet en gaat de verkoop moeizaam? Hulshof Watersport en Campers doet u graag een bod zodat u de boot direct kan verkopen. Het verkopen van uw speedboot kan eenvoudig en snel.

Speedboot aanbieden

Om uw speedboot binnen een week te verkopen maakt u gebruik van het aanmeldformulier. Hierin kunt u de bootspecificaties aangeven. Hulshof Watersport en Campers reageert snel op uw aanbod en komen binnen 2 dagen met een voorstel. Als het prijsvoorstel op uw speedboot goed is dan komt er een inkoper van Hulshof Watersport en Campers langs om de boot te bekijken en de koopovereenkomst met u af te ronden.

Speedboten kopen wij graag in en dat doen wij al meer dan 16 jaar. Wij kennen de markt, de prijzen en doen u graag een passend prijsvoorstel op uw speedboot. Zowel het inkopen als het verkopen van speedboten staan wij klaar voor onze klanten. Hulshof Watersport en Campers is dagelijks opzoek naar speedboot, motorboten, sloepen, motorjachten en kruisers.

Speedboot te koop tweedehands

Wilt u binnenkort varen in een speedboot? Bekijk het aanbod van tweedehands speedboten bij Hulshof watersport en Campers. Wij zien u graag!

Bekijk ook