Sloep te koop
Sloep te koop

Sloep te koop

Bent u een watersporter die een sloep te koop heeft staan? U wilt graag uw sloep verkopen omdat u er te weinig gebruik van maakt of omdat u toe bent aan een andere tweedehands sloep. Hulshof Watersport en Campers staat klaar om uw sloep te kopen.  Wilt u een vlotte verkoop van uw tweedehands sloep? Dan bent u bij Hulshof Watersport en Campers aan het juiste adres. Neem vandaag nog conact met ons op om uw sloep te verkopen.

Sloep te koop

Heeft u een sloep te koop of denkt u erover om uw sloep te verkopen? Vul het aanmeldformulier in met de gegevens van uw sloep. Wij vinden het belangrijk dat u snel een reactie krijgt op uw aanbod van uw sloep en reageren daarom binnen twee werkdagen. Als het prijsvoorstel voldoet dan maken wij een afspraak om de sloep te bekijken. Als de sloep overeenkomt met de vermelde specificaties van uw sloep maken wij de koopovereenkomst in orde. Hulshof Watersport en Campers maakt  de betaling in orde en haalt de tweedehands sloep binnen een paar dagen op.

Ons bedrijf heeft een goed team die dagelijks op zoek is om sloepen te kopen. Zij geven u graag een prijsvoorstel die marktconform is.

Sloepen kopen of een sloep verkopen lukt bij Hulshof Watersport en Campers. Daarnaast worden er motorboten, motorjachten en kruisers elke dag aangeboden en gezocht.

Sloep kopen tweedehands

Bent u op zoek naar een watersportbedrijf die een tweedehands sloep aanbiedt bekijk dan ons aanbod om een tweedehands sloep te kopen. U vindt bij Hulshof Watersport en Campers de sloep te koop staan of andere tweedehands boot die bij uw past. De sloepen die we hebben gekocht worden vaarklaar gemaakt in onze jachthaven. Mochten wij op dit moment geen tweedehands sloep te koop hebben liggen maar weet u een sloep te koop liggen laat het ons dan weten! Wij zijn blij met het krijgen van aanbod.

Bekijk ons aanbod van de boten of neem contact met ons op.

Recente berichten