Vaarroutes Friesland
Vaarroutes Friesland

INFORMATIE

Motorboot te koop

Heeft u een motorboot te koop? Hulshof Watersport en Campers is geïnteresseerd om uw tweedehands motorboot te kopen. Staat uw motorboot te koop op bijvoorbeeld een Marktplaats, Speurders, Boten24 of Tweedehandsnet en gaat de verkoop van uw tweedehands motorboot niet vlot genoeg? Neem dan contact op met Hulshof Watersport en Campers om uw boot direct te verkopen.

Uw motorboot eenvoudig verkopen?

Heeft u een motorboot te koop liggen maar gaat het niet vlot met de verkoop? Maak gebruik van het aanmeldformulier op de website van Hulshof Watersport en Campers om de gegevens van uw motorboot door te geven. Op deze manier kunt u snel uw motorboot te koop aanbieden. U ontvangt binnen twee dagen een vrijblijvend prijsvoorstel op uw motorboot. Indien de prijs akkoord is maken wij gelijk een afspraak om de motorboot te komen bezichtigen en de verkoop van de motorboot af te ronden.

Motorboten kopen

Wij beschikken over de ervaring om motorboten te kopen en u een prijsvoorstel te doen die passend is. Motorboten kopen of verkopen kan via Hulshof Watersport en Campers. Diverse type en soorten motorboten, sloepen motorjachten en kruisers worden elke dag aangeboden en gezocht.

Motorboten te koop tweedehands

Bent u juist op zoek naar een tweedehands motorboot dan bent u bij Hulshof Watersport en Campers op de juiste plek. De motorboten die we hebben gekocht, worden bij ons goed onderhouden, verkoop klaargemaakt en daarna met enthousiasme verkocht. Zoekt u voor deze zomer nog een mooie motorboot? Kijk dan bij ons aanbod of neem contact met ons op. Mocht u droomboot er niet tussenstaan laat het ons weten. Wij helpen u graag verder met het vinden van de juiste motorboot. Houdt onze website in de gaten voor het aanbod van motorboten. Wij krijgen met regelmaat tweedehands motorboten binnen voor de verkoop.

Bekijk ook