camper verkopen
camper verkopen

INFORMATIE

Camper verkopen

Bent u toe aan nieuwe avonturen of wil u graag seizoen op pad met een nieuwe camper? U kunt nu gemakkelijk en snel uw camper verkopen.

Snel en gemakkelijk de camper verkopen

Wilt u uw camper snel verkopen? En wilt u alleen een serieuze koper die niet te lang duurt met beslissingen maken? U bent bij Hulshof Watersport en Campers aan het juiste adres. U hoeft niet zelf met rompslomp om te gaan die bij het verkopen van een camper komt kijken, want met een paar simpele stappen kunt u uw camper al aanmelden op onze website.

Hoe werkt het camper verkopen via Hulshof Watersport en Campers?

Het camper verkopen via Hulshof Watersport en campers gaat als volgt. Meld uw camper aan op de website en vul alle belangrijk informatie over de camper is. Welk merk is het, om wat voor type gaat het en wat is de kilometerstand? Upload ook een aantal duidelijke foto’s. Wij doen snel een bod op de camper. Wanneer u hiermee akkoord gaat, plannen we een afspraak met u. Zo kunnen we de camper even bekijken. We willen graag weten of de staat van de camper overeenkomt met de foto’s, een proefritje hoeven we echter niet te maken. Als we beide akkoord zijn, sluiten we een koopovereenkomst. Daarna kunnen we direct de camper meenemen of een nieuwe afspraak plannen om de camper op een later moment op te komen halen. We betalen op het moment dat we de camper meenemen.

U ziet het verkopen van uw camper kan bijna niet makkelijker. Overigens vinden we het belangrijk dat veiligheid, zekerheid en eerlijkheid voorop staan. Dat werkt zowel voor u, als voor ons het prettigst. Wilt u ons eerst even spreken? Neem gerust contact met ons op! Bij ons langskomen in Leeuwarden kan ook, maak dan even een afspraak.

Wilt u een andere camper kopen? Dan kunt u ook bij ons terecht. Neem een kijkje bij het aanbod, of maak een afspraak om langs te komen.

Bekijk ook