Camper tweedehands
Camper tweedehands

INFORMATIE

Camper tweedehands

Wilt u een camper tweedehands aanschaffen? Bij Hulshof Watersport en Campers zult u die zeker vinden! We zijn al jaren actief in de camperbranche en klanten kunnen bij ons terecht voor zowel het kopen als het verkopen van een camper.

Tweedehands camper

Hulshof Watersport en Campers heeft een mooi assortiment aan gebruikte campers. Op die manier kunt u vrijwel zeker een prachtige camper vinden. De campers worden met zorg ingekocht en daarna goed nagekeken en indien nodig gerepareerd. Het voordeel van een tweedehands camper is dat deze een stuk voordeliger is dan een nieuwe camper. Helemaal wanneer u nieuw bent met het camperen is dit een goede manier om in de camperwereld te stappen.

Bedenk voordat u een camper tweedehands gaat aanschaffen echter goed wat u belangrijk vindt. Wilt u een vast bed? Veel ruimte? Of heeft u juist liever een camper die ook qua rijden wat behendiger is? Oriënteer u goed, zo weet u ook naar wat voor camper u moet zoeken. Voor eventuele tips en vragen kunt u altijd bij ons terecht.

Campers in alle soorten en maten

Wij hebben verschillende mooie campers in ons assortiment. Van compacte buscampers tot ruime integraal campers. Ook hebben we campers in verschillende leeftijden. Daardoor hebben we campers in verschillende prijsklassen. Op die manier past er altijd een camper binnen uw budget en bij uw wensen.

We weten dat een nieuwe camper kopen een hele investering kan zijn en dat zo’n eerste aankoop een is waarbij u goed dingen wilt overwegen. Door onze jarenlange ervaring en omdat we zelf ook camperaars zijn, kunnen we u goed in dit proces ondersteunen. Daarna kunt u genieten van de vrijheid die een camper u biedt!

Wilt u uw camper verkopen? Kijk dan op de desbetreffende pagina! Wij zoeken elke dag in het hele land naar campers van bekende merken. Hymer, Knaus, Adria, Burstner of ieder ander merk maakt voor ons niet uit, we kopen ze graag in. We zijn RDW erkend, handelen de koop professioneel af, u heeft geen gedoe met aansprakelijkheid achteraf, de camper is gelijk verkocht en u heeft zekerheid van geld. Ook fijn is dat u geen verschillende particulieren aan de deur krijgt en u hoeft niet verschillende proefritten te maken.

Bekijk ook