boten te koop gevraagd
boten te koop gevraagd

INFORMATIE

Boten te koop gevraagd! Wie is Hulshof Watersport en Campers?

Op deze pagina leggen we u uit wie wij zijn en wat onze missie en visie zijn. Zo weet u wie wij zijn en wat we doen wanneer u onze oproep “boten te koop gevraagd!” weer eens voorbij ziet komen.

Boot opkoper

Hulshof Watersport en Campers is de boot opkoper van Friesland. Elke dag boten te koop gevraagd. U kunt aan ons gemakkelijk en snel uw boot verkopen. We zijn namelijk het grootste inkoop en verkoop bedrijf van boten in de omgeving van Leeuwarden. We hebben jarenlange kennis op kunnen doen en al veel mensen hebben hun boot met een goed gevoel aan ons verkocht. Lees ook onze referenties van klanten op de website.

Boten te koop gevraagd

Hoe dat in zijn werk gaat? U kunt uw boot gemakkelijk aanmelden op de website. Vul alle benodigde informatie goed in. Laat ons weten wat voor type boot het is, om welk merk het gaat en van welk materiaal de boot is gemaakt. Upload ook een paar duidelijke foto’s. Binnen een dag doen wij een eerlijk en goed bod op de boot. Accepteert u dit bod, dan maken we een afspraak om bij u langs te komen. Zo kunt u even met ons kennis maken en zo kunnen wij de boot bekijken. Zijn we beide tevreden dan sluiten we een koopovereenkomst. We kunnen de boot dan direct meenemen, of een nieuwe afspraak maken om deze op te halen. De betaling doen we op het moment dat we de boot meenemen. Veiligheid en zekerheid staan daarbij voorop. Zo kunt u eenvoudig en snel uw boot verkopen.

Boten verkoopplaats

Daarnaast is Hulshof Watersport en Campers een boten verkoopplaats om een tweedehands boot te kopen. Waar nodig knappen we boten eerst altijd even op, wanneer we een ander blij kunnen maken met een pracht van een boot. Mocht u langs willen kopen omdat u geïnteresseerd bent in een boot? Maak dan even een afspraak. Dat kan door ons te bellen op 058 2990065 of door ons een bericht te sturen.

Bekijk ook