boot verkopen
boot verkopen

INFORMATIE

Boot verkopen

Bent u toe aan nieuwe dingen of wil u graag komende zomer het water op in een nieuwe boot? U kunt nu gemakkelijk en snel uw boot verkopen.

Wilt u uw boot snel verkopen? En wilt u alleen een serieuze koper die direct kan beslissen? U kunt natuurlijk zelf aan de slag gaan met advertenties, bezichtigingen en meer zaken, maar het kan ook anders. Voor het verkopen van uw boot bent u bij Hulshof Watersport en Campers namelijk aan het juiste adres.

Het gaat in een aantal makkelijke stappen:
  1. Meld uw camper aan op de website, plaats er een paar mooie foto’s bij en vermeld alle nodige informatie.
  2. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een serieus en eerlijk bod voor de boot. Wanneer u het eens bent met dit bod, maken we een afspraak om bij u langs te komen. We kunnen dan de boot even bekijken en de laatste dingen met u bespreken. Wanneer u en wij akkoord zijn, sluiten we een koopovereenkomst.
  3. We kunnen de boot direct meenemen, of wanneer dit beter uitkomt halen we deze op een later tijdstip op. De betaling doen we op het moment dat we de boot ophalen.

Boot verkoop Friesland

Het verkopen van uw boot in Friesland is nog nooit zo gemakkelijk geweest. We bieden zekerheid en altijd een eerlijke prijs. Omdat we al jarenlange ervaring hebben met de inkoop en verkoop van boten, weten we wat uw boot waard is. Meld dus nu uw boot nog aan en verkoop nog binnen een paar dagen uw boot. Welke boot u ook wilt verkopen, bij ons bent u altijd aan het juiste adres. Sloepen, sportcruisers, motorboten en rubberboten zijn welkom, en ook voor andere type boten kunt u zeker bij ons terecht.

Mocht u uw oude boot willen verkopen en een nieuwe boot kopen, kijk dan ook gerust even rond op onze website. Om een boot te kopen in Friesland bent u bij ons namelijk ook helemaal op de juiste plek.

Bekijk ook