Boot kopen Friesland
Boot kopen Friesland

INFORMATIE

Boot kopen Friesland

Met al die meren en kanalen is er natuurlijk niks mooiers om een boot te kopen in Friesland. Heel de zomer kunt u dan ieder vrij moment van uw boot gaan genieten.

Boot kopen Friesland

Friesland kent prachtige vaarroutes, alleen al daarom is het zeer de moeite waard om met een boot het Friese water op te gaan. Een tijdje geleden is de Friese Elfstedenroute helemaal aangepast zodat u ook met de boot de tocht der tochten kunt beleven. Er is ook de mogelijkheid om de turfroute te varen in het zuidoosten van Friesland. Vroeger brachten de turfschippers hun vracht via deze route naar het westen van het land. Liever gewoon een dagje varen? Dan kunt u terecht op een van de Friese meren. In de zomer is het hier altijd een gezellige boel. Daarnaast kunt u ook een dagje gaan varen door de grachten van Leeuwarden, zo ziet u de stad uit een ander perspectief. Na een dagje Leeuwarden nog aanmeren voor een fijn nachtje op uw boot? U kunt ook terecht in onze jachthaven.

Boten te koop in Friesland

Omdat het de watersport provincie is bij uitstek, staan er heel wat boten te koop in Friesland. Mocht u twijfelen waar u een boot wil kopen, dan kunt u die twijfel nu laten gaan. Bij Hulshof Watersport en Campers bent u namelijk precies aan het juiste adres. We hebben al jaren ervaring met het verkopen van boten en zijn ook zelf boten liefhebbers. We snappen precies wat u wil en weten dat de boten die wij verkopen goed zijn. Overigens maakt het voor ons niet uit naar wat voor boot u op zoek bent. Of u nu liever vaart in een sloep, een zeilboot of een motorboot bij ons kunt u voor alles terecht. En het fijne is, we hebben boten in verschillende prijsklassen. Bekijk ons aanbod.

Hulshof Watersport en Campers

Heeft u interesse van een van de boten? Neem dan contact met ons op. Ook bij vragen kunt u altijd bij ons terecht. We zijn telefonisch bereikbaar op 058 2990065. Langskomen bij ons in Leeuwarden is alleen mogelijk op afspraak.

Overigens zijn we ook iedere dag op zoek naar boten van bekende merken om te kopen. Niet alleen in Friesland, ook in de rest van Nederland. Of u nu uw boot wil verkopen vanuit Zeeland of Amsterdam, bij ons kunt u terecht. Wanneer we tot een deal komen, is uw boot direct verkocht en u heeft zekerheid van uw geld. We handelen de koop professioneel af en u heeft geen problemen met aansprakelijkheid achteraf.

Bekijk ook