camperplaats leeuwarden
camperplaats leeuwarden

OVER ONS

Camperplaats Leeuwarden

Onze camperplaats in Leeuwarden, Camperplaats Leeuwarden, biedt 18 fijne plekken bij onze jachthaven. U geniet van het water én de stad, want met 15 minuten fietsen bent u in het centrum van de Friese hoofdstad. Maar ook de Wadden liggen heel dichtbij. Kortom, een perfecte uitvalsbasis om het mooie Friesland te verkennen.

Jarno Hulshof en Margreet Dröge

Jarno Hulshof en Margreet Dröge

In 2017 hebben wij met ons gezin een rondreis door Nieuw-Zeeland gemaakt met een camper. We hebben vele mooie camperplaatsen bezocht en daar ontstond het idee om onze eigen camperplaats te realiseren.

De camperplaats is het hele jaar geopend en is uitgeroepen tot een TopPlatz. We zijn heel trots op ons unieke concept dat uitgaat van vertrouwen. We werken met een selfservice systeem. Middels een toegangscode hebben gasten ook buiten de openingstijden toegang tot het terrein. Registreren doet u zelf en laat de bijdrage achter in de brievenbus. Om uw verblijf nog mooier te maken hebben we een speciale kortingssleutel ontwikkeld. Op vertoon van de sleutel krijgt u korting bij meer dan 40 aangesloten bedrijven, restaurants, winkels, activiteiten en musea. Bovendien elke dag gratis broodjes bij de Jumbo. Dat is toch een warm welkom!

Camperplaats Leeuwarden is het startpunt van de Camperelfstedentocht! De stempelkaart ligt in de trustbox. Meer info over deze mooie camperroute; www.camperelfstedentocht.nl

Kijk voor meer informatie op:

Over ons