Hulshof Watersport en Campers
Hulshof Watersport en Campers

OVER ONS

Hulshof Watersport en Campers

Wij, Jarno en Margreet, wonen met onze kinderen Pien, Fleur en Cato in Leeuwarden. Wij hebben hier onze eigen jachthaven en een camperplaats gerealiseerd. Als echte watersporters en camperaars hebben wij hiermee onze droom vormgegeven.

Het ultieme vrije gevoel

Ons familiebedrijf is gespecialiseerd in de in-en verkoop van boten en campers. We zien een groeiende groep watersporters die overstappen op een camper. Wij herkennen het vrije gevoel dat zowel een boot als een camper geeft, dus dat is best een logische stap. Onder vakantiegangers wordt het steeds populairder om Europa te verkennen. In het licht van de klimaatverandering en de veranderende wereld wordt vliegen minder aantrekkelijk. Erop uit met een camper geeft een ultiem vrij gevoel. Het reizen is comfortabel, zeker met kinderen en je hebt altijd alles bij de hand. Zo geniet je van de reis op én de bestemming(en).

Jarno Hulshof

Jarno
Hulshof

Mijn liefde voor de watersport zat er al heel vroeg in. Toen ik vier jaar was kon ik al zelf varen. Mijn eerste boot was een Spitfire en daarmee ging ik naar school. Met mijn familie ging ik vele vakanties varen in Nederland en Europa. Mijn bijbaantje was bij een watersportbedrijf.

Het is mijn passie om voor iedere klant een passende boot of camper te vinden. Je hoort altijd de mooiste verhalen. Soms zijn de omstandigheden ook minder leuk en moet iemand zijn boot of camper verkopen vanwege bijvoorbeeld een scheiding of financiële redenen. Ook dan vind ik het fijn om iemand te helpen door het inkopen van de boot of camper.

Margreet Dröge

Margreet
Dröge

In de studententijd heeft Jarno mij enthousiast gemaakt voor de watersport. Zodra het even kon gingen wij erop uit met de boot. Tien jaar geleden mochten wij een camper lenen en zijn we erop uit getrokken door Noorwegen, Zweden en Denemarken. We waren meteen verliefd op het vrije gevoel dat een camper je geeft. Wij genieten met het hele gezin van de combinatie van watersport en camperen.

Mijn passie is de marketing voor het bedrijf goed te verzorgen en om klanten te ontvangen. Ik vind het mooi om te zien als klanten blij zijn met hun aankoop of verkoop.

Over ons