Uw betrouwbare partner
voor de snelle verkoop
van uw camper.

Uw camper in 5 dagen verkopen?

Snel uw camper verkopen? Bij Hulshof is uw camper binnen vijf dagen verkocht. We komen persoonlijk bij u langs, doen u een aantrekkelijk aanbod en sluiten bij goedkeuring een bindende koopovereenkomst af. Uw camper wordt ofwel meegenomen of door u gebracht, en dit alles binnen een week.

Meer dan 20 jaar ervaring!

Wij zijn jarenlang specialist in de aan- en verkoop van campers.

Snelle bezichtiging en deskundige taxatie.

Directe betaling voor uw camper.

Geen aansprakelijkheid voor mogelijke gebreken achteraf.

Een enthousiast team met jarenlange ervaring.

Een gedegen koopcontract zonder verrassingen achteraf.

Dit zeggen onze klanten:

“Onze ervaring met Hulshof Watersport en Campers is erg goed! Ze zijn prettig in de communicatie, deskundig en betrouwbaar in wat ze doen. Dit heeft ons het vertrouwen gegeven om snel te schakelen en zaken te doen. Kortom, heel tevreden!”

Bas via Google Reviews

Uw camper verkopen in 4 eenvoudige stappen

Stap 1: Aanmelding

U meldt uw camper aan via onze website. Om een snelle verkoop te garanderen, hebben we een vragenlijst waarin u de specificaties van de camper kunt invullen. Staat uw camper op bijvoorbeeld Marktplaats? Stuur ons dan gerust de link.

Stap 2: Een goed bod

Na de aanmelding gaan we meteen aan de slag. Binnen 24 uur laten we u weten wat de camper waard is en doen we een aanbod voor uw camper.

Stap 3: Snelle inspectie

Is het aanbod geaccepteerd? Dan komt een van onze medewerkers de camper bekijken. Tijdens dit bezoek wordt gecontroleerd of de camper aan de verwachtingen voldoet en bijvoorbeeld geen verborgen gebreken heeft.

Stap 4: Betaling

Is het bod akkoord? Dan kunnen we ter plaatse het contract afsluiten. We voltooien de koopovereenkomst en zorgen ervoor dat u het geld meteen ontvangt (via overschrijving of indien nodig contant). Daarna wordt de camper binnen 5 werkdagen opgehaald.

Camper verkopen

Vul het onderstaande formulier zorgvuldig in en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. Heeft u binnen twee werkdagen geen reactie van ons ontvangen? Controleer dan uw spammap of neem contact met ons op.

  • 1.
   Voertuiginformatie
  • 2.
   Persoonsgegevens
  Staat uw camper(advertentie) al online? Vul dan de link van de advertentie in:
   
  Staat uw camper nog niet online. Vul dan onderstaand formulier in:
  Foto's toevoegen
  U kunt afbeeldingen uploaden met bestandstype jpg, jpeg of PNG. Indien u een iPhone gebruikt kunt u foto's hier naar jpg converteren.

  Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, Max. bestandsgrootte: 4MB, Max. aantal bestanden: 5.

  3 redenen om te kiezen voor Hulshof Watersport & Campers

  1: Bij ons wordt uw camper snel verkocht.

  Snelheid is ons handelsmerk. We nemen onmiddellijk contact op om de verkoop te bespreken. Vervolgens plannen we snel een inspectie, doen we een goed aanbod en ronden we de deal binnen 5 dagen af.

  2: Persoonlijk contact.

  Bij ons krijgt u geen callcenter aan de lijn. We nemen persoonlijk de telefoon op en staan altijd voor u klaar. U krijgt een vaste contactpersoon die de deal van begin tot eind begeleidt.

  3: Open en eerlijk.

  Wij zijn een professionele camperdealer gevestigd in Nederland. We werken met juridisch solide koopovereenkomsten en bieden u een risicovrije deal. Beloofd is beloofd.