Uw betrouwbare partner
voor een snelle verkoop
van uw boot.

Uw boot binnen 5 dagen verkopen?

Snel uw boot verkopen? Bij Hulshof is uw boot binnen vijf dagen verkocht. We komen persoonlijk bij u langs, doen u een aantrekkelijk aanbod en sluiten bij akkoord de koopovereenkomst. Uw boot wordt ofwel meegenomen of door u gebracht, en dit alles binnen een week.

Meer dan 20 jaar ervaring!

Wij zijn specialist in het kopen en verkopen van boten.

Snelle inspectie met deskundige beoordeling.

Directe betaling voor uw boot.

Geen aansprakelijkheid voor mogelijke gebreken achteraf.

Een enthousiast team met jarenlange ervaring in de watersport.

Een solide koopovereenkomst zonder onaangename verrassingen.

Dit zeggen onze klanten:

“Onze ervaring met Hulshof Watersport en Campers is erg goed! Ze zijn prettig in de communicatie, deskundig en betrouwbaar in wat ze doen. Dit heeft ons het vertrouwen gegeven om snel te schakelen en zaken te doen. Kortom, heel tevreden!”

Bas via Google Reviews

Uw boot verkopen in 4 eenvoudige stappen.

Stap 1: Aanmelden van de boot.

U meldt uw boot aan via onze website. Om een snelle verkoop te garanderen, hebben we een vragenlijst waarin u de specificaties van de boot kunt invullen. Staat uw boot op Marktplaats? Stuur ons dan gerust de link.

Stap 2: Aanbod ontvangen

Na de aanmelding gaan we meteen aan de slag. Binnen 24 uur laten we u weten wat de boot waard is en doen we een aanbod voor uw boot.

Stap 3: Snelle inspectie.

Is het aanbod geaccepteerd? Dan zal een van onze medewerkers de boot inspecteren. Tijdens deze inspectie wordt gecontroleerd of de boot aan de verwachtingen voldoet en bijvoorbeeld geen verborgen gebreken heeft.

Stap 4: Betaling

Is het bod akkoord? Dan zullen we ter plaatse het contract afsluiten. We voltooien de koopovereenkomst en zorgen ervoor dat u het geld meteen ontvangt (via overschrijving of indien nodig contant). Daarna wordt de boot binnen 5 werkdagen opgehaald.

Boot aanmelden

Vul het onderstaande formulier zorgvuldig in en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. Heeft u binnen twee werkdagen geen reactie van ons ontvangen? Controleer dan uw spammap of neem contact met ons op.

  • 1.
   Bootgegevens
  • 2.
   Persoonsgegevens
  Staat uw boot(advertentie) al online? Vul dan de link van de advertentie in:
   
  Staat uw boot nog niet online. Vul dan onderstaand formulier in:
  Foto's toevoegen
  U kunt afbeeldingen uploaden met bestandstype jpg, jpeg of PNG. Indien u een iPhone gebruikt kunt u foto's hier naar jpg converteren.

  Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, Max. bestandsgrootte: 4MB, Max. aantal bestanden: 5.

  3 redenen om uw boot aan ons te verkopen:

  1: Bij ons wordt uw boot snel verkocht.

  Snelheid is onze kracht. We nemen onmiddellijk contact op om de verkoop te bespreken. Vervolgens plannen we snel een inspectie, doen we een goed aanbod en ronden we de deal binnen 5 dagen af.

  2: Persoonlijk contact.

  Bij ons krijgt u geen callcenter aan de lijn. We nemen persoonlijk de telefoon op en staan altijd voor u klaar. U krijgt een vaste contactpersoon die de deal van begin tot eind begeleidt.

  3: Open en eerlijk.

  Wij zijn een professionele bootdealer gevestigd in Leeuwarden. We werken met juridisch onderbouwde koopovereenkomsten en bieden u een risicovrije deal. Beloofd is bij ons ook echt beloofd.